1981 yılında Akhisar Belediye Başkanı Nabi Arıcan döneminde Yazı İşleri Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Ali Erpalabıyık, daha sonra sırasıyla, Hüsnü Kahraman, Bülent Ciğeroğlu, Ahmet Dutlulu, Erdoğan Kanburoğlu, Salih Hızlı ve son olarak Besim Dutlulu ile görev yaptı.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı, Tuncay Engin, Bedri Türk ve Ekrem Kayserili ile tüm daire müdürleri Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda yapılan yılsonu toplantısı sonrası Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ali Erpalabıyık’a veda etti. 

Belediye Başkanı Besim Dutlulu günün anısına emekli olan Erpalabıyık’a “Akhisar Belediyesi’nde görev yaptığınız yarım asıra yakın süre boyunca vermiş olduğunuz emek ve göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyor, emeklilik hayatınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum” yazılı paleti takdim etti. Daha sonra Kafe-Koop’ta adına pasta kesilen müdürü Erpalabıyık, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Belediyemizdeki 40 yılı aşkın görev süresinin ardından bugün emekliye ayrılan Yazı İşleri Müdürümüz Mustafa Ali Erpalabıyık’a göstermiş olduğu özverili çalışmalar ve emekleri için tüm belediye personelimiz adına teşekkür ediyor, emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.