İstanbul CNR Expo da 24.kez düzenlenen World Food Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri fuarında Akhisar 12.kez yerini aldı.Fuarın açılışı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş tarafından gerçekleştirilirken ,Manisa Milletvekilleri Recai Berber ve Murat Baybatur, Fuarın bu yılki konuk ülkesi Kenya nın Ankara Büyükelçisi Julius Kiema Kilonzo , Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ,Akhisar Ticaet Borsası Başkanı Alper Alhat ,Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Üyesi Levent Eren ile birçok yerli ve yabancı konuk açılışta hazır bulundular.   

01 Eylül de  başlayıp 04 Eylül de sona eren fuarda Akhisar ; Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Akhisar Ticaret Borsasının  220 m2 lik alanda ortaklaşa hazırladıkları stant  ve bu stant da yer alan 12 firma ile temsil edildi. Stant da Çelenlioğlu Gıda ltd şt - Yeniçağ Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş -Aydar Zeytincişlik ltd şt- Yıldırım Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd şt - Livam A.Ş - Göke Zeytincilik ltd şt- Toprak Zeytincilik ltd şt- Ünlü Tarım ltd şt- Kardeşler Şekerleme ltd şt- TBG Gıda ltd şt-  Alhatoğlu ltd şt- AS Kuru kahve ltd şt,  stand dışında  Makina Hollun de  ise Çınarlı Makina ltd şt  yurt içi ve yurt dışından gelen alıcılarla yoğun görüşmeler yaptılar.   

Fuarla ilgili olarak ortak bir açıklama yapan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat " Odamıza ve Borsamıza kayıtlı Gıda İmalatçısı firmaların Yurt içi ve Yurtdışı piyasalarında daha fazla pay alabilmelerini temin etmek amacıyla böyle bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizin yaptıkları görüşmeler sonu yaptıkları iş bağlantıları bizleri mutlu ediyor. Önümüzdeki yıllarda bu fuara yurt içi ve yurt dışı pazar payını arttırmak isteyen tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz. Yeter ki onlar geliyoruz desinler ,bizler daha  büyük stantlar düzenlemeye  hazırız " dediler.