AKGİAD Yönetim Kurulu Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TUGİK) Yönetim Kurulu Başkanı NG KÜTAHYA SERAMİK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erkan Güral’ı Kütahya’da ziyaret etti.

AKGİAD Yönetim Kurulunu, NG KÜTAHYA SERAMİK üretim tesislerinde ağırlayan Erkan Güral ile son dönemde yaşanan ekonomik ve siyasal gündem değerlendirildi. İstikrar ve barışın önemine vurgu yapan Güral; bu belirsizliğin ülkeye ve ekonomiye büyük zarar verdiğini belirtti. Demokrasinin önemine vurgu yapan Güral; seçim sonrası istikrarlı günlere ulaşmayı umut ettiğini belirtti.

Milli Takımlar Ana sponsoru olmasından dolayı kendisine teşekkür edip, tebrik eden Başkan Özkan Kalın, spora olan yakınlığınızı biliyoruz Akhisar Spor’u takip ediyor musunuz sorusuna; çok yakından takip ediyorum diyen Güral; Süper lige çıkışınız ve Hamza Hoca ile yakaladığınız istikrarı yine onun yerine getirdiğiniz diğer hocalar ile de devam ettirmeniz büyük bir başarı. Yönetimi ayrıca tebrik etmek gerekir ince elenip sık dokunan bir transfer politikası sonucu yapılan doğru transferler ile takım taraflı tarafsız herkesin gönlünde bir yer edinmiş durumda. Ayrıca taraftarınızın centilmenliği ise takdire şayan, onları ayrıca kutlarım.
Bu birlik ve beraberlik, bu yönetim anlayışı ile uzun yıllar lige renk katacağınıza inanıyorum. Dedi.

 NG KÜTAHYA SERAMİK işletmesini mühendisler eşliğinde gezen AKGIAD Yönetim Kurulu son teknolojiye ulaşmış seramik fabrikasının işleyişi ve ulaştığı teknoloji hakkında bilgi edindiler.

Yatırımlarının büyük bir çoğunluğunu Kütahya’da yapan Güral Ailesinin Kütahya ve Ülke ekonomisine büyük kazanç olduğunu belirten Başkan Özkan Kalın; 50 yıllık Aile şirketi mensubu olan Erkan Güral’ın tecrübe ve deneyimlerinden AKGİAD üyelerinin ve Akhisar esnafının faydalanması için kendisini Akhisar’a davet etti Daveti memnuniyetle kabul eden Güral 2 EKİM Cuma günü AKGİAD üyeleri ile buluşma sözü verdi.