Akhisarpress.com - Akhisar Genç İş Adamları Derneği, geçtiğimiz oda ve borsa seçimlerinde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini kazanan Abdurrahman Yılmaz ve yönetimini kendi evinde yemekli bir program ile ağırladı.

Seçimlerde göreve gelen Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanı Abdurrahman Yılmaz ve ekibini tebrik eden Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) başkanı Yılmaz Çatalcalı, dernek binamızda ATSO başkanı ve yönetimini ağırlamaktan memnun olduk. Akhisar’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odasının yeni ve dinamik bir ekip ile hız kazanacağına inanıyoruz. Bugün burada hem sizleri misafir etmek, hem de genç iş adamları olarak yeni projeler hakkında bilgi alışverişi yapmak istedik. Bizleri kırmayıp davetimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Akhisar’daki ekonominin ve ticaretin artması için ellerinden gelen gayreti ortaya koyacaklarını belirten ATSO başkanı Abdurrahman Yılmaz, öncelikle bizleri derneğinizde ağırladığınız için şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. İş adamları olarak bir araya gelerek, Akhisar için yenilikler geliştirmek ve bu yenilikleri hayata geçirmek hedefimiz olacak. Akhisar’ın marka haline gelmesi için herkesin çalışması ve gayret göstermesi gerektiğine inanıyoruz. Bizler Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yenilik ve projelere açığız. Genç İş Adamları derneği ile de birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan memnun olacağız diye ifade etti.

Programa Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Akhisar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yılmaz Çatalcalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Eryüksel, Cemal Başyiğit, Adem Çakır, Yalçın Çatalcalı, Melih Taşkend, Akhisar Genç İş Adamları Derneği kurucu üyesi Hüsnü Erer, başkan yardımcısı Ümit Rodoplu, yönetim kurulu üyeleri Özkan Kalın, Bilal Özükırmızı, Zülfikar Benibil, Murat Aslan, Savaş Şenay ve üyeler Murat Kabasakal, Hüseyin Yıldırım, Rafet Soydemir, Serhat Bandıran katıldı.