Cumhuriyet Mahallesi Ring Yoluna yakın bölümünde 263 Sokakta toplam 36 daireden oluşan projesinin temelini düzenlenen törenle bugün atan Akdima Grup İnşaat, temel atma töreni öncesi katılan herkese pilav ve ayran ikramlarında bulundu. 

Projeden birçok dairenin satıldığı Akdima Grup İnşaat’ın Nazar Evler sitesi projesinde tamamı 2+1 olmak üzere toplam 36 daire bulunuyor. İlk projelerinin en ince detayına kadar düşünerek ve projelendirerek adım attıklarını ifade eden Akdima Grup İnşaat Limited Şirketi ortakları Özhan Akarsu ve Rahmi Diler; “Nazar Evler projemizin bugün burada katılan birçok misafirlerimizin huzurunda temel atma törenini düzenledik. Projemizdeki tüm daireler 2+1 dairelerden oluşuyor. Toplam 36 dairemiz özel kapalı otoparklı, asansörlü ve doğalgazlı eksiksiz bir şekilde tamamlayacağız. Projemizi hazırladığımız ilk günden buyana satışlarımız sürüyor. Bazı dairelerimizin satışlarını gerçekleştirdik. Gelen taleplere göre lansman fiyatlarımızdan satışlarımız sürüyor. Projemiz eksiksiz olan 2021 sonunda teslim etmeyi planlıyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dediler.

Törene katılan Akhisar Yapı Sanatları Odası başkanı Tahir Memişler; “Akhisar’ımız inşaat sektöründe kendini geliştiren ve yenileyen müteahhitlerimiz var. Odamız olarak desteklerimiz sürüyor. Genç arkadaşlarımıza bu projelerinde başarılar diliyoruz.” Dedi.

Aynı zamanda Akdima Grup İnşaat’ın satış ofisi Ragıpbey Mahallesi 156 Sokak’ta hizmet vermeye başladı.