Haber Merkezi

 

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası AKBANK ile protokol anlaşması imzaladı.  (ATSO) Yönetim  Kurulu toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza törenine AKBANK Ege Bölge Müdürü Veli Akgül,  Akbank Akhisar Şube müdürü Murat Şenlik katılırken, ATSO’yu temsilen başkan Mehmet Ali Erdayıoğlu, meclis başkanı Dr. Mehmet  Ulusoy, yönetim kurulu üyeleri Salim Rodoplu, Mehmet Altaş, Erol Boşnak ve genel sekreter Ali Özkervancı katıldı.


Akbank'tan Ticaret Odası Üyelerine destek


Ticaret Odalarına yönelik yapılan işbirliği protokollerinde yer alan "Esnaf Destek Paketi" kapsamındaki Esnaf destek Kredisi ile küçük işletmelerin 100.000 liraya kadar olan finansman ihtiyaçları nakit akışlarına uygun esnek ödeme  planı ile karşılanıyor. 24 aya varan vade ile sunulan finansman seçeneğinden ise çok öel faiz oralarıyla yararlanabiliyorlar. Pakette, mal alımı ve diğer ödemeleri için çek karnesi; kredi kartı ile yapacakları tahsilatlar için POS hizmetleri; ödemelerin gününde ve otomatik gerçekleştirilmesi için otomatik ödeme talimatı; vergi, SGK benzeri yasal ödemeler gibi birçok ürün ve hizmette yer alıyor. Ayrıca 50,000 liraya kadar finansman desteği sağlanan Anında Kredi uygulamasıyla da müşterilerine 24 saat içinde cevap veren Akbank kişileri anında ihtiyaçlarında beklemekten kurtarıyor.

 

Daha sonra ATSO üyelerinin uygun şartlarla kredi kullanabilmelerini sağlayan protokol AKBANK Ege Bölge Müdürü Veli KGÜL, , Akbank Akhisar Şube müdürü Murat Şenlik katılırken, ATSO’yu temsilen başkan Mehmet Ali Erdayıoğlu, meclis başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, yönetim kurulu üyeleri Salim Rodoplu, Erol Boşnak tarafından hayırlı olması temennisi ile imzalandı.