Akhisar Belediye Meclis Salonunda 25 kursiyerin katıldığı girişimcilik kursu son dersini ziyaret eden Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, kursun önemini belirterek projenin amacını açıkladı.

Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara yaptığı açıklamada; “Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası, İŞKUR ve KOSGEB ortaklığında beşincisini düzenlediğimiz KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Kursunun son günündeyiz.

Sevgili arkadaşlar, 5 Aralık 2016 ile 9 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz ve 25 kursiyerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz KOSGEB Girişimcilik Kursu’ndan bugün itibariyle 25 kursiyer arkadaşımızı mezun ediyoruz.

Bu kursiyer arkadaşlarımıza söyleyeceğim en önemli söz onlardan rica ediyorum, tüm kursiyer arkadaşlar dükkanlarını açsın ve bu 50 bin TL hibe destekten faydalansın. Bu düzenlemiş olduğumuz kursumuzda bizlere desteğini esirgemeyen İşkur Akhisar personeline, İşkur müdürü sayın Yunus Yorgancı beyefendiye, bizlere Akhisar Belediye meclis salonunu tahsis eden Akhisar Belediyesi Başkanlığına, Akhisar Belediyesi halkla ilişkiler müdürü İbrahim Topaloğlu ve personeline çok teşekkür ederim” dedi.