Akhisar Belediye Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu Manisa İl Müdürlüğü arasında Kanalizasyon Temizleme ve fidan dikimi işi için Toplum Yararına Çalışma Programı Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı.


Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hasan Açık “Proje kapsamında 5 ay süre ile 24 işçi çalıştırılacak. Roman veya Roman gibi yaşayan 22-40 yaşları arasında İş-Kur’a kayıtlı işsiz olmaları ve emekli, dul, malül ve yetim aylığı yada özürlü maaşı gibi herhangi bir ad altında geliri olmayan vatandaşlarımız projeye başvurabildi. Bu proje kapsamında 24 işçi alacaktık ancak 22 başvuru oldu ve bunlardan 17 işçi katıldı. Eksik kalan 7 işçi için ise İş-Kur’a başvuru yapılabilir. İşe başlayacak 17 işçi 1 Haziran Cuma günü işbaşı yapacaktır” dedi.


Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda yapılan programa Manisa İş-Kur Yetkilisi Osman Alan ve İbrahim Döndü, Akhisar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hasan Açık, Personel Recep Burkay ve Akhisar Belediyesi Muhasebe Müdürü Yusuf Girgin katıldı.