Mustafa ÖZDEMİR

Akhisar’da çok sayıda faaliyet düzenleyen ABZED “Kapaklar Umut Olsun” kampanyası dahilinde bugün 30.000 mavi kapak aldı.

Akhisar Yavuz Selim İlk ve Orta Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri tarafından bir yıl boyunca toplanan 30.000 mavi pet şişe kapağı bugün ABZED Başkanı Cem Bayrak’a teslim edildi. İstiklal marşı töreninden önce gerçekleştirilen programda kapakları teslim alan ABZED yöneticileri büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.

Toplanan 30.000 Mavi kapak karşılığında ise Okulda engellilerin kullanılması için ABZED tarafından okula hediye edildi. Kapak toplama kampanyasında emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getiren Dernek Başkanı Cem Bayrak, “Kampanyamıza duyarlılık gösteren herkese çok teşekkür ederim. Engellilerimize sahip çıkmak bizim asli görevlerimizden bir tanesidir. Toplum olarak Akhisar’da bunu sağlamaya başladık. İnşallah ilerleyerek devam edeceğiz.” Dedi.

Akhisar Yavuz Selim İlk ve Orta Okulu Müdürü Mustafa Göktepe ise konuşmasında;” Kapaklar Umut olsun kampanyası dahilinde Okulumu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri tarafından toplanan 30.000 kapağı bugün burada ABZED’e teslim ediyoruz. Bu kampanya ile toplumsal birliktelikler pekişmekte ve duyarlılıklar artmaktadır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.