Bakanlık ve konfederasyon yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde önümüzdeki altı ay içinde bu değişikliklerin yapılması planlanıyor” dedi.

35 DAKİKA OLAN DİREKSİYON SINAVLARININ UZAMASI PLANLANIYOR

Umut Altaş açıklamasının devamında; "Direksiyon sınavında devrim niteliğinde bazı değişiklikler planlanıyor. Ehliyette yeni yönetmelikle birlikte 35 dakika olan direksiyon sınavlarının daha uzun yapılması, eğitimlerin özellikle gece de verilmesinin sağlanması, farklı trafik koşullarında adayın test edilmesi gibi bazı değişikliklerin getirilmesi planlanıyor. 

Yani kursiyerin, aslında akan trafikte karşılaşabileceği bütün manevralar ve deneyimleri, sınavda yaşaması öngörülüyor. Şu ankinden çok daha ciddi, daha uzun süreli direksiyon sınavları bizi bekliyor” ifadelerini kullandı. 

1988’DEN BERİ KALİTELİ HİZMET

Akhisar’da 1988 yılından beri Sağlam Sürücü Kursu olarak binlerce kursiyere hizmet verdiklerini ifade eden Altaş; “Bizler Sağlam Sürücü Kursu olarak kaliteli araçlarımız ve deneyimli direksiyon öğreticilerimizle 1988’den bugüne hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu süreçte ehliyet almayı düşünen vatandaşlarımızı şubemize bekliyoruz” dedi.

SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Adres: Paşa Mahallesi 11 Sokak Numara: 18
Telefolar: 0236 414 68 21 – 0507 785 83 38