Geçtiğimiz hafta Mersin Anamur ‘da Türkiye Oryantiring Federasyonunun yapmış olduğu kademe yarışlarında

1.kademe ’de Türkiye 3.si
2.kademe ’de Türkiye 2.si oldu.
Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi, Mehmet   Gülen, Oryantiring yarışmasında Türkiye 2.si olarak madalyasını alarak başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı. 

Mehmet Gülen, Aldığı madalya sonrasında sevincini okul müdürü ve öğretmenleri ile paylaşarak, katıldığı ve 2.kademe ’de Türkiye 2.liğini kazanarak çok mutlu olduğunu ifade etti. İleriki hedefinin ise Türkiye birinciliğini kazanarak Milli Takıma girmek  olduğunu ve kendisine her zaman destek olan okul müdürü başta olmak üzere tüm öğretmenlerine teşekkür ederek, aldığı madalyaları da Yetişecek olan genç arkadaşlarına örnek olması için Okul müdürü Rıza Bahar’a takdim etti.

Okul Müdürü Rıza Bahar, Sporun her branşında olduğu gibi oryantiring sporunda da okulunda çalışmalar yapıldığını, diğer branşlarda olduğu gibi  oryantiringde de bir çok kupa ve madalya alındığını, bu anlamda da  Oryantiring Antrenörü ve hakemi olan Seyrani Gül, Süleyman Kollu, Serdar Çengil, Behlül Çam gibi başarılı eğitimci ve Mehmet gibi başarılı öğrencilerle çalıştığı için şanslı olduğunu  ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.