Akhisarpress.com - Akhisar Hedef Dershanesi, başarı çıtasını önceki dönemlere göre daha yükseğe çıkararak birçok öğrencinin hayalini hedefiyle buluşturdu. Öğrencinin geleceğini şekillendirmede başarılı bir eğitimin önemini kavramış ve bu başarının devamlılığının sürdürülmesi çabasındadır. Bu bilinçle hareket eden Hedef Dershanesi, deneyimli eğitim kadrosunu daha da güçlendirerek başarıyı geleneğe dönüştürmüştür.

Bu gün açıklanan 8. Sınıf sınav sonuçları sonrasında değerlendirmelerde bulunan Dershane Müdürü Ziya Çolak: “2014 yılı birinci dönem TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ) sınavında büyük bir başarıya imza atan Hedef dershanesi öğrencisi İrem Ekin %100 başarı elde ederek tüm derslerden tam puan almış ve Türkiye birincisi olmuştur. Ayrıca öğrencimiz Boran Kazancı toplamda 1 yanlışla Akhisar 2.liğini elde etmiştir” dedi.

Öğrencisini bu başarısından dolayı tebrik eden Hedef Dershanesi Müdürü Ziya Çolak ayrıca öğrencimizin okul öğretmenlerine, ailesine ve bu başarıda hiçbir özveriden kaçınmayarak çaba sarf eden Dershane öğretmenlerine teşekkür etti.

Hedef Dershanesi olarak önümüzdeki dönem için daha yüksek bir başarı hedeflediklerini, dershane şartlarını bu hedefler doğrultusunda şekillendirdiklerini, yayın ve eğitim kadrosu olarak daha da güçlü ve istikrarlı olduklarını, etkili ve sistemli bir çalışmanın bütünlük içerisinde gerçekleştirilmesiyle başarılı olunabileceğinin bilincini taşıdıklarının altını çizdi.