1.5 milyon öğrencinin katıldığı LYS sonuçları açıklandı. Akhisar Körfez Dershanesi öğrencileri yine başarılı sonuçlar elde etti.

Körfez Dershanesi öğrencisi Hatice Tuğba AKDAĞ LYS' de Türkiye 35.si (E-TM2) olarak haklı gurur yaşattı. Dershane Müdürü Mustafa BATI yaptığı açıklamada başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederek kitlesel alanda  21 yıldır başarıyı yakalayan Körfez'in bireysel alanda da başarılarına devam ettiğini söyledi. Körfez Dershaneleri idareci ve öğretmenleri olarak öğrencilerine bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diler bu başarının tüm Akhisar'a hayırlı olmasını temenni ederiz. LYS' de hem bireysel hem de kitlesel olarak başarılı olan öğrencilerimizi, ailelerini,okul idareci ve öğretmenlerini tebrik ederim. Körfez olarak sınavda dereceye giren öğrencilerimizi altınla ödüllendirdik.

            Tercihlerin en az sınav sonuçları kadar önemli olduğuna dikkat çeken BATI, öğrencilerin acele etmeden ve iyi düşünerek tercih yapması gerektiğini vurguladı. Tercih yaparken puandan ziyade genel başarı sırasının dikkate alınması gerektiğini söyledi. Sınavı kazanıp tercihte kaybetmemek için doğru tercih yapılmalı. 7-17 Temmuz tarihleri arasında LYS tercihlerinde tüm Akhisar halkına ücretsiz rehberlik servisi vereceğiz. Körfez Dershanesi olarak tüm öğrencileri tercih yapmaya bekliyoruz" dedi.