Tıfıl Anaokulu 7. yaşını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladı.

Tıfıl Anaokulunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği yoğun bir katılım ile Taş Konak’ta gerçekleşti. Tıfıllar ile ebeveynlerinin de bolca eğlenebilmesini hedef olan programda öncelikle aileleri için hazırladığı gösterileri sergileyen Tıfıllar daha sonra eğlenceli oyunlara anne ve babalarını da katarak coşkulu bir bayram kutlaması geçirdi.

23 Nisan 2015’te Tıfıl Akademi Oyun Atölyesi olarak başladığı yolculuğuna 2019 yılında sayısız ebeveyn desteği ile Tıfıl Anaokulu olarak eğitim-öğretime katkı sağlamaya devam etmektedir.

Çocukların geleceğe ilk adım attığı, onu bekleyen dünyaya güçlü bir şekilde hazırlandığı, kendi kararlarını vermeyi öğrendiği, yaptığı seçimlerle içindeki potansiyeli keşfettiği kurumda oyun temelli eğitim anlayışı ile tüm gelişim alanlarında çocuklara etkin bir eğitim sunulmaktadır.

Kullanılan İngilizce edinim sistemi ile yabancı dil öğretilmiyor, İngilizceyi doğal olarak edinmelerini sağlanıyor. Yabancı uyruklu İngilizce öğretmeni ile kukla destekli metodu sayesinde Tıfıllar temel üstü düzeyde İngilizce eğitime ulaşmaktadır.

Düzenlenen etkinlikte konuşan kurum temsilcisi Şükran Füzün: Tıfıl Akademi olarak hedefimiz mutlu olan ve mutluluğunu paylaşmasını bilen çocuklar yetiştirebilmek. Bizimle aynı görüşte olan sevgili velilerimize destekleri için sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu yüksek katılım için tüm velilerimize teşekkür ederiz. Programın hazırlanmasında emeği geçen Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne, düzenlenen programda ikramları hazırlayan Deka Grup’ Yalçın Çalışkan beye ,Orkide Dondurmaya,bizleri evimizde hissettiren Taşkonak ailesine ve fotoğraf çekimini gerçekleştiren Noraved stüdyosuna teşekkür ederim” dedi.