Haber Merkezi - Mermer mesajında; "Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Sevgili Öğrencilerim;2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi bugün sona ermekte. Tatil hem dinlenme hem de öğrencilerim için iyi bir planlama zamanı olacaktır. I. Dönemin değerlendirmesini yaparak, II. Dönemin yol haritasını belirlemek başarımız için en doğru yöntemdir.

Ortaokul son sınıf öğrencilerimiz için dönem farklı bir uygulama ile geçti. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sisteminin ilk sınavları stressiz, telafisi mümkün olarak tamamlandı. II. Dönem ise hem ortaokul hem de Lise son sınıf öğrencilerimiz için daha yoğun yaşanacak. Özellikle Yüksek Öğretime Geçiş ve Lisans Yerleştirme sınavlarında öğrencilerime başarılar diliyorum. “İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır.” Bu nedenle planlı çalışmayla hedefe kilitlenmek sonucu belirleyecektir.

Öğretmen Arkadaşlarımın yoğun bir çalışma temposundan sonra dinlenmeyi hak ettiklerine inanıyorum. I. Dönem çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. II. Dönem maratonu için kendilerini beden ve zihin olarak hazırlayacakları bir iyi ara olacak.

Yarıyıl tatilini dinlenerek, kitap okuyarak, kendinize ve çevrenize zaman ayırarak geçirmenizi tavsiye ediyor, sizlere ve ailelerinize iyi tatiller diliyorum." dedi.