Şehrim Benim Evim Projesi kapsamında Manisa ili ve ilçelerinin coğrafi, kültürel, tarihi özelliklerinin konu olarak alındığı bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından proje kapsamında belirlenen örnek sorulardan seçilen sorular ile yarışma yapılmıştır.

Ortaokul 5. Sınıflar arası bilgi yarışmasında 1. Olarak ilçe yarışmasına katılmayı hak kazanan 14 ortaokulu temsilen 3 asil ve 2 yedek öğrenci kıyasıya yarışmıştır.

02.05.2016 Pazartesi günü Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda saat 10.00’da 14 ortaokulun 5. Sınıf öğrencileri ilçe birinciliği için yarıştılar. Atatürk Ortaokulu 20 soru üzerinden yapılan yarışmada 100 tam puan alarak İlçe birinciliği alarak yarışmayı tamamlamıştır. İlçe birincisi olan okulumuz gelecek mayıs ayının ikinci haftası içerisinde bölge ilçe okulları ile yarışacaktır. Bölge sonucuna göre okullar il birinciliği yarışmasına katılacaktır.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm yarışmacılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür eder, ilçemizde yapılacak olan yarışmada ilçemizi temsil edecek olan Atatürk Ortaokuluna başarılar dileriz.