Şehrim Benim Evim Projesi kapsamında Manisa ili ve ilçelerinin coğrafi, kültürel, tarihi özelliklerinin konu olarak alındığı bilgi yarışması düzenlendi.

Şehrim Benim Evim Projesi kapsamında Manisa ili ve ilçelerinin coğrafi, kültürel ve tarihi özelliklerinin konu alındığı bilgi yarışması düzenlendi. Yarışma “Marka Şehir Manisa” kitabından ve okullarımız tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen sorulardan seçilerek yapıldı.Ayrıca genel kültür sorularına da yer verildi.

3 Mayıs 2017 Çarşamba günü Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda saat 10.30’da 23 ortaokulun 5. Sınıf öğrencileri, ilçe birinciliği için kıyasıya yarıştılar. Ticaret Borsası Altı Eylül Ortaokulu 20 soru üzerinden yapılan yarışmada 19 soruyu doğru cevaplayarak 95 puanla İlçe birincisi oldu. Ödülleri Şube Müdürü Sayın Mehmet ŞAHİN tarafından takdim edildi.Yarışmaya katılan her öğrenciye ve sorumlu öğretmenlerine katılım belgesi verildi.

İlçe birincisi olan okul 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü bölge ilçe okulları ile yarışacak olup bölge sonucuna göre okullar il birinciliği yarışmasına katılacaktır.