2016-2017 Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan Okullararası Masa Tenisi Turnuvasında Manisa İl Birincisi olan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Akhisar Sağlık Meslek Lisesi) Genç Kızlar Masa Tenisi Takımı, 11-13 Şubat tarihlerinde Kütahya’da yapılan Grup birinciliği maçlarından da büyük başarıyla döndü. 

Grupla katılan 12 kız takımının 3’erli 4 grupta mücadele ettiği eleme gruplarında okulumuz sırasıyla; İzmir temsilcisini 3-2, Bilecik temsilcisini 3-0 yenerek final gruplarına grup 1.si olarak yükseldi.

Final Grubu Müsabakalarında Afyon temsilcisini 3-0 ve Denizli temsilcisini 3-2 yenerek ilk 3 takım arasına girdi. Final maçında Yalova Bahçeşehir Kolejine 3-0 mağlup olan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Akhisar Sağlık Meslek Lisesi) Genç Kızlar Masa Tenisi Takımı, grup birinciliği maçlarını Ege veMarmara Bölge 2. olarak bitirerek 8-10 Nisan 2017 tarihinde Karaman’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Bölge ikincisi olarak Türkiye finallerine katılacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirten okul müdürü Ceyhun FİDAN  , Genç Kızlar Masa Tenisi Takımı öğrencileri Gamze GÜNEY,Sema TANIŞMAN, Rabia İZGİ,Sima AKBAŞLI ve antrenörleri Şafak KARAYETİM´e teşekkürlerini sunarak Türkiye finallerinde başarılar diledi.