Tıfıl Anaokulundan yapılan açıklamada “Oyun takvimi ile hedefimiz çocuklarımızın aileleriyle kaliteli vakit geçirmelerini sağlarken içlerindeki merakı uyandırmak bu yüzden takvimdeki etkinlikleri gün gün takip edip çocuğunuzla yapmanız 15 gün sonunda Keyifli kazanımlar sağlayacak oyun oynarken keyfiniİ bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz.

“Bu sömestir tatilinde tüm çocuklara kendilerini özel hissedecekleri bir hediye vermek istedik bu yüzden Oyun, Merak ve kitap dolu bir Oyun takvimi hazırladık arzu eden tüm aileler sosyal medya hesaplarımızda yayınladığımız bu takvimi kullanarak çocuklarıyla özel zaman geçirip bunu bizlerle paylaşabilirler.Ayrıca Oyun Takvimini basılı almak isteyenler tatilin 2. Haftasında Özel Tıfıl Anaokulu ön bürosuna başvurarak basılı versiyonuna sahip olabilirler. Bizim hedefimiz daha çok oyun çünkü insan yapısı gereği sadece ilgi duyduğu şeyleri yaparken öğreniyor ama oyun anında ortaya doğal ilgi çıkıyor be oyun İle öğrenme gerçekleşiyor bu yüzden Tıfıl eğitim kurumlarında baş öğrenme aracımız oyundur. “diyerek ailelere oyun takvimlerini dağıtıldı.

Ayrıca çocukları ile birlikte hazırlanan ve merakla beklenen Anı Kavanozları’nı gören aileler duygulu anlar yaşadı. Çocuk yogası ve Satranç öğretmenlerinin hazırladığı ufak mektuplar çocuklara ve ailelerine sürpriz oldu. Gelişim raporlarının dağılmasıyla program devam ederken Tıfıllara yapılan pasta süprizi ile eğlenceli anlar yaşandı.













l