Akhisarpress.com - Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “Akhisar da Özel Eğitim Uygulamaları” konulu çalıştayını tamamladı.

İlçe Milli Eğitim Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Cafer TETİK “Akhisar Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu çalıştayımızda Özel Eğitimi tüm yönleriyle ele aldık. 120 Eğitimciyle yapmış olduğumuz çalışma önemlidir. İlçemizde engelli öğrencilerimize yönelik yaptıklarımız yapamadıklarımız tartışıldı. Bu çalıştayımızı çok önemsedik. Başarılı olduğunu düşünüyoruz. Konunun tüm muhatabları buradaydı. Hatta konu ilgili gönüllü çalışan sivil toplum örgütleri de buradaydı. Kendilerinden de istifade ettik. Çalıştayımızın rapor bölümünü İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze Bakanlığımıza gönderceğiz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üzerimize düşen çalışmaları da hemen işleme koyacağız.” Dedi.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu çalıştaya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER- İlçe Özel Eğitim Şube Müdürü Sayın Cafer TETİK- Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Serhat OKYAY - Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Sayın Murat AKARÇAY - Özel Eğitim Bölüm Başkanı Sayın Kenan EVCİ - İlçe Taşımalı Eğitim Şefi Gülçin TENLİK - Gazi A.Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Kurumu Rehber Öğretmeni Sayın Emin TATAR - Ülkü İlköğretim Kurumu Özel Eğitim Öğretmeni Sayın Hacer ÖZCAN ın - Yırcalı Anaokulu Müdiresi Sayın Sevda ERTÜRK - Nadide-Fazıl AYSU- Fatih İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mücahit ŞAHİN - Zeynep Gülin ÖNGÖR Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi Müdiresi Sayın Behiye AKLEYLEK- Kayhan ERGÜN Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sayın Mehmet AKSOY.- Özel Güler Gerçek Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Ali ŞAHAN - Özel Sevgieli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Hüseyin BARIN - Özel AKSEK Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Nuray BAYRAKTAR - Özel Genç Başak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Arif GENÇ - Özel Bizim Çocuklarımız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Rasim TOSYALI - Engelliler Koordinatörü Sayın Fikret TÜRK - ABZED temsilcisi Sayın Cem BAYRAK - AKSEK temsilcisi Sayın Halil HATİP - Beyaz Yunus Derneği temsilcisi Sayın Orhan Yavuz EJDER - ENDER temsilcisi Sayın Mücahit katıldı.