Akhisarpress.com

 

2012-2013 Eğitim ve öğretim yılının başlamış olması nedeni ile öğrenciler, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, ve Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermeri ziyaret ettiler. 


Ayrı ayrı gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Kaymakam Köten’i ziyaret eden Akhisar Ticaret Odası İlk Öğretim Okulu öğrencileri Akhisar Kaymakamın fikirlerini ve bilgilerinden yararlandılar. 


Ziyarette konuşma yapan Kaymakam Köten, “ çocuklarımızın ilköğretim haftasını kutluyorum başarılı yıllar diliyorum. İnşallah Akhisar’ın başarısı güçlenerek devam edecektir. 4+4+4 inşallah başarıyla ülkemizde uygulanacaktır. Şu ana kadar okulların yerleşiminde herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Bundan dolayı velilerimizin duyarlılığına desteğine milli eğitim müdürümüzün başarısına sorunsuz bir şekilde yerleşim düzenini sağladığından dolayı milli eğitim müdürümüze okul müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum.


İlçe Milli Eğitim Süleyman Mermer’i ise Akhisar Ticaret Borsası 6 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundular. Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü yaptığı konuşmada yeni sistemin hayırlı olmasını diledi.