Kayalıoğlu İsmail Keskinoğlu İlkokul’u öğrencileri Türkiye'nin önemli sorunlarından olan “Şiddet,Madde Bağımlılığı ve Çocuk Suçluluğunun Önlenmesi” konularında toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla Manisa genelinde düzenlenen “Umutlar Çiçek Açsın” projesi kapsamında HAKDEM Manisa şubesi yetkilileri ile birlikte Kayalıoğlu Belediyesi Hayvan Barınağına gezi düzenledi.


Manisa HAKDEM üyeleri Gizem Öcmenler,Yağmur Peksoy ve Laika Lagaz öğrencileri hayvan hakları,onları korunma yolları ve yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgilendirme ve sunum yaptı.Öğrencilerin ilgiyle dinledikleri sunumda karşılıklı soru alışverişi yapıldı.


Kayalıoğlu İsmail Keskinoğlu İlkokul'u müdürü Erdem Kuleli; Öğrenciler sunumun ardından evden getirmiş oldukları küflenmemiş ekmekleri,makarnaları,kullanmadıkları kıyafet ve gazeteleri yanlarına alarak hayvan barınağına gittiler.Burada kendilerine maddi anlamda bir maliyet getirmeden hayvanların ihtiyaçlarını gidermekten büyük mutluluk duyarak,keyifli vakit geçirdiler. "Büyük Türk düşünürü Yunus EMRE’nin “Yaratılmışı severiz Yaratan’dan ötürü ” deyişini kendilerine rehber edinen öğrencilerimiz,hayvan sevgisinin insandaki yardımlaşma,iyilikte bulunma duygularını daha da geliştirdiklerini söyleyerek,tüm çocukları birer hayvan sever olmaya davet ettiler. Öte yandan vermiş olduğu destekten dolayı Kayalıoğlu Belediye Başkanı Mehmet Gökfiliz’e ve katkılarından dolayı HAKDEM üyelerine teşekkür ederiz" dedi.