Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında yerli malı tüketiminin öneminin farkına varılması için çeşitli etkinlikler düzenlenen Yerli Malı Haftası, Akhisar Halil Mandacı ilkokulunda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

İlk olarak okul bahçesinde öğrenciler tarafından yerli malı haftası ile ilgili şiirlerinin  okumasının ardından Akhisar Hal Esnafı tarafından  hazırlanan meyveler öğrencilere ikram edildi.

Düzenlenen etkinlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar hal Zabıta personelinin de yardımıyla minik öğrenciler yerli malı Haftasında  ikram edilen meyvelerle sevindiler.

Etkinliğin düzenlenmesinde öncülük yapan Halil Mandacı İlkokulu öğretmenlerinden   Meral Albayrak etkinlik hakkında şu ifadelere yer verdi. Öğretmenlerimiz ile birlikte düzenlediğimiz yerli malı haftasını daha özel ve  önemli kılmak çocuklarımıza bugünün önemini anlatmak için bu etkinliği düzenledik katkıda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Hal Zabıta Personeli, ve hal esnafı Özkaymak sebze ve meyve İşletmesi’ne yapmış olduğu katkılarından  dolayı  çok teşekkür ediyorum. “Dedi.