Akhisarpress.com - Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesinden bu yıl mezun olan 137 öğrenci Okul Bahçesinde yapılan yıl sonu programında doyumsuz bir veda gecesi yaşadı.

Okul bahçesinde ki program saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı. Ardından okul Okul Müdürü Vedat Bozkurt’un konuşmaları ile devam etti. Hüzüncün ve sevincin karıştığı bir veda olduğunu dile getiren Bozkurt ”Sevgili Veliler ve öğrenciler,sizlerle yolun sonuna geldik,belki sizlere her şeyi öğretemedik ama içim rahat,sizleri vatanını,milletini,Annesini ve babasını seven,vefalı,içi sevgi dolu bir genç olarak yarınlara bırakıyoruz.değerli veliler bizleri güvendiğiniz için,sevgili Öğrenciler bu güveni,vefa’ yı hak ettiğiniz için teşekkür ederim,Yarınlarınız aydınlık olsun.”dedi.Öğretmenler adına konuşan Tarih Öğretmeni Murat Kızıltaş, " Sizlerden ayrılacak olmanın hüznünü yaşıyoruz,Sen Arzu,Sen Çağdaş,sen Ayşe,sen Fatma yani hepiniz bizlerin en değerli varlıkları sevgili gençler hiçbir zaman doğruluktan,Atatürk yolundan,millet,vatan sevgi gibi kavramlardan ayrılmayın,Tuttuğunuz Altın,Yolunuz Açık Olsun.” dedi.

12-B sınıfı öğrencilerinden Onur Sunay Genç ve Bedri Kınacı Bütün arkadaşları adına Okul Müdürleri Vedat Bozkurt’ a plaket takdim ederken, duygulu bir konuşmada bulundular, “Bize öğrenciliğimizin altın çağını yaşatan Okul Müdürümüz Vedat Hocamız ,Babamız şefkati ve sevgisiyle her görev yaptığı okulu sevgiye dayalı disiplin anlayışı ile bizleri yarınları hazırlarken bütün fedakarlıkları yapan kendisi ve ekibini asla unutmayacağız.”

Mezun olan Öğrenciler adına İlayda Vural ve Erdem Tuna “Siz Anne ve Babalarımız,siz öğretmenlerimiz,Okul Müdürümüz bizler için yaptıklarınızı teşekkür ederiz.Namık Oğul Anadolu Lisesi Mutlu Öğrencilerin buluşma adresi,bu Okuldan mezun olduğumuz için yapılan fedakarlıklar asla unutulmayacak” dediler. Daha Sonra Edebiyat öğretmenleri Mehmet Pekel, İzzet Kesgin’in hazırladığı, öğrenciler Ayşenur Olcay,Burak Şamlı,Büşra Dönmez, Merve Kaya,Barış Kılıç,Rafet Palavuz, Gözde Kondil ve Esra Akcan’ın seslendirdiği şiirler geceye katılanları duygulandırdı. Öğrenci velileri ile Öğretmenleri ,mezun olacak öğrencileri verdiği sembolik belge töreni yapıldı. Gençler hep birlikte keplerini havaya fırlatıp,mezun olmanın sevincini yaşadılar. Müzik eşliğinde öğrencilerin oynayarak, mezuniyet töreni sona erdi.