Haber Merkezi - Akhisar'da 8 yıldır KPSS alanında hizmet veren Kurumumuz Hedef & Yediiklim Akademi, yoğun talep üzerine KPSS lisans ve ön lisans adayları için hızlandırılmış gruplar açacaktır.Dershane Müdürü Ziya Çolak konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Ziya Çolak; "8 yıllık tecrübesi, alanında uzman ve deneyimli kadrosuyla KPSS hazırlığı yapan Akhisarlı adayların hayallerini gerçekleştiren Kurumumuz yoğun istek üzerine hızlandırılmış grup oluşturdu. 10 Şubat Pazartesi günü başlayacak yeni gruplara yoğunlaştırılmış programlar uygulanacağını, dolayısıyla dönem başında hazırlık gruplarına katılamayan adayların ivedi olarak bütün derslere baştan itibaren hazırlanma imkanı bulacağını ifade etti.

Dershane Müdürü Çolak;" Hızlandırma programlarının lisans adaylarının almış oldukları Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim bilimleri ile ön lisans adaylarının aldıkları Genel Kültür -Genel Yetenek derslerini kapsayacağını belirtti. Ayrıca doküman olarak “Yediiklim Yayınları” “Damga Uzaktan Eğitim Kurumları” desteği ile online ders takip imkanlarının sunulduğunu söyledi. Sınırlı kontenjanı olan hızlandırma gruplarına katılmak isteyen adayların geç kalmamaları gerektiğini belirten Kurum Müdürü Çolak: “Sınava hazırlanan adaylara şimdiden başarılar diliyor, Kurumumuza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.