2014 Yılı KPSS’ye hazırlıkta öğretmen ve memur adaylarına umut olmak için yola çıkan Akhisar İhtiyaç, Türkiye Geneli sınavları ile Akhisarlı memur ve öğretmen adaylarına hizmet vermeye devam ediyor.

15 Aralık 2013 Pazar günü Lisans düzeyinde yapılacak olan Türkiye Geneli Deneme-1 (TG-1) ile başlayacak olan sınavlar gerçek sınavları aratmayacak. Konu ile ilgili açıklama yapan kurum müdürü Ferhat ARSLAN; “120 şubesi ile Türkiye’nin en büyüğü, KPSS’nin Padişahı, İhtiyaç Ailesi olarak, Akhisarlı öğretmen ve memur adaylarına disiplini ve ciddiyeti merkezine almış sınavlarla hizmet vermeye devam ediyoruz. Birbirine ihtiyaç duyan, “Ben değil Biz !” demenin gururunu yaşayan büyük bir aileyiz, İnsana verdiğimiz değer, çalışanlarımıza duyduğumuz güven ve kurum olmanın sorumluluğu ile büyüyor ve güçleniyoruz. Bu büyümenin ve güçlenmenin sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun da farkındayız. Bu sebeple attığımız bütün adımlarda olduğu gibi, yapacağımız sınavlarda da ciddiyet ve disiplini elden bırakmayacağız.

İhtiyaç yayınlarının Türkiye Genelinde 15 Aralıkta uygulayacağı sınava 70 Binden fazla adayın katılacağını tahmin ediyoruz. Akhisar İhtiyaç olarak bizde bu ciddiyetin bir parçası olarak ÖSYM standartlarına en uygun Türkiye Geneli Deneme Sınavını 15 Aralık 2013 Pazar günü Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesi’nde uygulayacağımızı belirtmekten mutluluk duyuyorum.

Lisans Düzeyinde 15 Aralık Pazar günü yapacağımız deneme; 09:30 GK+GY (Genel Kültür + Genel Yetenek) 14:00 EB. (Eğitim Bilimleri) sınavı biçiminde uygulanacaktır.

Sınava Lisans düzeyindeki bütün Akhisarlı memur ve öğretmen adayı arkadaşlarım katılabilir. Sınava dışarıdan katılacak olan adayların en geç 9 Aralık 2013 Pazartesi gününe kadar kurumumuza gelip sınav için kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Adayların sınav saatinden en az yarım saat önce Namık Oğul Anadolu Lisesinde hazır olmalarını ve gelirken yanlarında cep telefonu bulundurmamalarını rica ediyorum. Şimdiden sınava katılacak bütün adaylara başarılar diliyorum.” Dedi.