Akhisarpress.com - KPSS’de Türkiye’nin sayılı markalarından biri olan İhtiyaç Akademi alanında uzman öğretmenlerle ve başarılı yayınlarıyla orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunlarının Akhisar 1. Nakliye Caddesi Numara 59’da (Tepe Mezarı Karşısı) hizmetinde olacak.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından “Matematik Üstadı” olarak tanınan Hakan Alabalık Akhisar’da bir ilke daha imza atıyor. Akhisar’da ilk kez sadece KPSS ve Kariyer eğitimi veren bir kurum açıyor. Kurs derslere Ekim ayında başlayacak olup yaz döneminde de derslere devam edecek. Ağustos ayında erken kayıt yaptıran ilk 50 öğrenciye İhtiyaç Yayınlarından soru bankası hediye edileceği öğrenildi.

Uzman kadro, kişiye özgü öğretim modeli, videolu ders anlatımı, 300 saat ders anlatımı ve deneme sınavları, personel rehberlik desteği, alanlara göre sınıf dağılımı, Eylül ayında ücretsiz tanıtım dersleri ve ödüllü sınav için Ağustos ayında ön kayıtlar başlayacak.

İhtiyaç Akademi ve Demir Akademi ile geleceğinizi güvence altına alın diye ifade eden kurum müdürü Ferhat Arslan, Akhisar’da SBS ve ÖSS dershaneleri kendi bünyelerinde KPSS kursu açmaktaydı. Ancak ilk kez profesyonel anlamda Akhisar KPSS Dershanesiyle buluşacak. Ayrıca dershanemizde Demir Akademi İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimleri ile İşyeri Hekimliği Eğitimlerini bünyesinde barındıracak. Hedefimiz mezunların katıldıkları sınavlarda üst düzey başarı göstermelerinin yanında bireysel hedeflerine uygun çalışma koşullarına ulaşmalarına destek olmak ve daha da ötesinde çalışma iş hayatında karşılaştıkları problemlerin çözümünde yanlarında bulunmaktır. Demir Akademi ve İhtiyaç Akademi olarak tüm öğrencilerimizin başarısının bizim başarımız olduğunu düşünerek hiçbir fedakarlıktan ve paylaşımdan kaçınılmayacaktır diye açıklamalarda bulundu.