Akhisarpress.com - Akhisar'da 1993 yılından bu yana hizmet veren Körfez Dershanesi 20. yılında öğrencilere özel tablet pc hediye etti.

1993 yılında Akhisar'da mütevazi bir binada hizmete başlayan Körfez Dershanesi 20 yıldır Akhisarlılara hizmet veriyor. Akhisar'da binlerce öğrenciyi istedikleri okulu kazandırarak gözde bir kurum haline gelen Körfez Dershanesi, son 3 yılda teknoloji ile eğitimi birleştirerek bu konuda da öncü oldu. Ayrıca bütün sınıflarda Akıllı tahta,Akıllı defter uygulaması başlatarak Körfez TV,Körfez Video,Randevulu Ders(RDS), Ödev takip sistemi(ÖTS),e-doküman,e-yoklama, Sanal kütüphane, Tekno deneme, Etap programları ve Veli bilgilendirme sistemi(VBS) ile öğrencilerin başarısına katkı sağlıyor.

Körfez Dershanesi İlköğretim Şubesi Müdürü Cengiz Beyaz yaptığı açıklamada; "Dershanemizin 20. yılına özel ilköğretim öğrencilerimize içerisinde Körfez konu anlatımlı videolarında bulunduğu Casper Tablet PC hediye ederek Akhisar’da bir ilke imza atmaktayız. Bu hediye sayesinde öğrencilerimiz evlerinde,okullarında internet olmadan da derslerinde her türlü desteği alabileceklerdir. Öğrencilerimiz her zaman her yerde kolayca gerekli dokümanlara,testlere,anlamadıkları konulara tekrar tekrar başvuracaklardır. Bu güzel hediyeler öğrencilerimize hayırlı olsun." dedi.