Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde, Akhisar Koleji Fotoğrafçılık Kulübünün 3. Fotoğraf Sergisinin açılışı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcısı Latif Çakmak’ın katılımı ile yapıldı. Otuz altı öğrencinin çektiği toplam 65 fotoğrafın sergilendiği salonda, öğrencilerin eserlerini tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Salih Hızlı ayrıca öğrencilerle kısa sohbetler yaptı.

Fotoğrafçılık Kulübü öğretmenleri ve okul idarecileri ile birlikte sergiyi gezen Belediye Başkanı Salih Hızlı, “bu mekân bizler için çok değerlidir, buranın değerlendiriliyor olması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Burada eserlerini sergileyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra da yapmış olduğunuz faaliyetleri bu mekânda sergilemeye devam edersiniz, serginin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

11 Aralık Çarşamba günü açılışı yapılan sergi 15 Aralık Pazar gününe kadar gezilebilir.

Çektikleri Fotoğraflarla Sergide Yer Alan Öğrenciler; ZEYNEP ERDOST-YAĞIZ EFE KIYAK-UTKU YAĞIZ ONOCAK-SİMGE KARABİNA-SEREN BARBAROS-ÖZGÜN EGE ÇELİK-NAZENİN KIRKAR-MELİS ONBAŞIOĞLU-İLGİNUR ÇALIŞKAN-GÜLCE SEVGİL-ECE KIRICI-DURU AVCI-DOĞA ÖZVAROL-BATU ARDA DİNÇ-AYLİN SÜZEN-ECE HORAL-GİZEM NUR PANCAR-EREN EMRE-DEMET ÇOBAN-CEREN BERFİN YILDIZ-CEMRE BEKTAŞ-BUĞRA BAYSAL-BATUHAN TÜRETMİŞ-BARTU KINDIROĞLU-ATAKANGÜR-ARZU SEYMEN-ASLI ÖZÇAY-EMRE CAN İŞLEK-BERKER ELMAS-HAYATİ VAROL-MEHMET ARDAN-PAKİZE DÖNMEZ-NAZ GÜLBAN-ELİF SUDE BURBUT-EYLÜL DİLARA ÜNLÜ-SEDEF CANSU SAKİK-BERFİN HALAZA-DİZE PERESE.