2013-2014 öğretim yılı Türkiye şampiyonu Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oryantiring takımı bu sene de il birinciliğinin ardından 19 Şubat’ta İzmir-Bergama (Kozak Yaylası’nda) yapılan Oryantiring grup birinciliği yarışmalarında 4. olarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkı elde etti.

Geçen yılın Türkiye 8.si Futsal ekibi de Akhisar grubunda yaptığı 3 maçta 15 gol atıp hiç gol yemeden il birinciliği final maçlarına katılmaya hak kazandı.

Okul müdürü Nazan Bahar “Sporcu kızlarımız çalışmalarının karşılığını katıldıkları yarışmalardan derece elde ederek alıyorlar. Biz de onlara okul olarak her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Sporcu kızlarımızı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi, değerli zamanlarından fedakarlık ederek azimle çalışan öğrencilerimizi, maddi ve manevi destekçileri ailelerini kutluyorum. 5 Mart’ta Muğla’da yapılacak oryantiring Türkiye şampiyonasında ve Mart ayındaki futsal il birinciliği maçlarında sporcu kızlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.