Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrenci , öğretmen ve idarecileri ile Seyhan Kafe & Kamburoğlu Spor Tesisine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmenleri Muammer İnan ve Özgür Morbel ; 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında Okullar arası müsabakalarda , Manisa ve Bölge Şampiyonu ve ardından Türkiye 9.su olma başarısı gösteren Bayanlar Futsal Takımına , yarışmalara hazırlanma döneminde, kapılarını açan Seyhan Kafe & Kamburoğlu Spor Tesisi işletmecileri Neşe Gül Mandacı ile kendisi de Beden Eğitimi Öğretmeni olan Mustafa Kamburoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.dediler.

Okul Müdiresi Behiye Akleylek; Takımımızın başarılı sonuçlar almasında fiziki ortam sunmanızın önemi büyük , desteğiniz bizi mutlu etti.Teşekkür ederken takımımız adına Okul Müdürlüğü olarak, bir anı olması açısından bu Plaketi kabul etmenizi istiyorum diyerek Tesisin işletmecisi Mustafa Kamburoğluna plaketi takdim etti.

Tesisin işletmecisi Mustafa Kamburoğlu; Takımınızın başarısı bizleri daha da mutlu etti.Meslektaşlarıma ve öğrencilerimize ufak ta olsa katkımız oldu ise bu bizim de gururumuzdur.dedi.

Seyhan Kafe & Kamburoğlu Spor Tesisi işletmecisi Neşe Gül Mandacı ise plaketini Bayan Milli Takımına seçilerek ,turnuvalarda gol kralı olan Selin Sivrikaya’nın elinden aldı.