Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden, Koşarak Hedef Bulmak (Oryantiring) sporunda Türkiye şampiyonu olan öğrencileri Akhisar Kaymakamı Kaan Peker ziyaret ederek ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ile birlikte öğrencileri okulda ziyaret eden Kaymakam Kaan Peker; “Sporcularımızın elde ettiği başarı sadece okulumuzu değil, tüm ilçemizi sevince boğmuştur. Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi sadece Oryantiring sporunda değil Futsal’da da büyük başarı gösterdi. Bu sene takip ettiğim kadarıyla Denizli, Çanakkale, Aydın, Aksaray, Bolu, Kırşehir illerinde müsabakalara katıldınız ve ilimize başarılar getirdiniz.  2015 Yılında ülkemizi temsilen katılacağınız, ISF ‘nin düzenleyeceği   Liseler Arası Dünya Oryantiring Şampiyonasında Emine Bilir,Hülya Çağan ,Nevin Leblebici,Buse Faydalı,İlknur Beydili ve Buse Öztürk’ten oluşan ekibe başarılar diliyorum. Sizlerin yetişmesinde emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenleriniz Özgür Morbel  ve  Muammer İnan İle Okul Müdiresi Behiye Akleylek’i de desteklerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra Oryantiring takımında bulunan sporcu Buse Faydalı’dan teknik bilgiler alan Kaymakam Peker, sporculara küçük altın vererek ödüllendirdi.