Akhisar İlçe Kaymakamı Sayın Kaan PEKER, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER ile önceki gün Akhisar Halk Eğitim Merkezi A.S.O. Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Akhisar Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Kaymakam Kaan PEKER ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM’ den kurum ile ilgili bilgiler aldı. Kurum Müdürü ERDEM; Kurumun yapısı, açılan kurslar, öğrenci sayıları ve kurs çeşitlilikleri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Faaliyetleri hakkından bilgiler verdi.

Akhisar Halk Eğitim Merkezi olarak Merkez binada açılan kursları gezen Kaymakam Kaan PEKER ile Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER, Usta Öğreticiler ve kursiyerler ile sohbet etti. Hasta Kabul İşlemleri Kursu Kursiyerleri ile kurs bitiminde edinecekleri Sertifika ile iş imkanları üzerine konuşan Kaymakam, Bilgisayar Kullanımı Kursu Kursiyerleri ile Kursların hem kişisel gelişimleri için hem de buradan çıktıklarında iş bulabilmek adına fayda sağlayıp sağlamadığı hakkında bilgiler aldı. Kursiyerler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Kurs ve Faaliyetlerinden oldukça memnun olduklarını söyledi. Kurum Müdürü ERDEM; Kursların oldukça verimli geçtiğini, halkımız tarafından çok fazla talep ve katılım sağlandığını dile getirdi.

Ziyaret sonunda Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM, Akhisar İlçe Kaymakamımız Sayın Kaan PEKER’ e ve Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER’ e  ziyaretleri için çok memnun olduklarını dile getirerek teşekkürlerini sundu.