Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Kayhan Ergun Endüstri Meslek Lisesi, 24 Kasım Öğretmenler gününü bugün öğle yemeğinde tüm öğretmenleriyle bir araya gelerek kutladı.

Akhisar Belediyesi Park İçi Düğün Salonunda gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında, Okul Müdürü Mehmet Aksoy katılan öğretmenlere günün anlam ve önemini yaptığı kısa konuşmasında belirtti.

Aksoy, “Öncelikle konuşmama başlamadan önce hepinizin öğretmenler gününü en içten dileklerim ile kutluyorum. Tek güne sığdırılmayacak kadar önemli olan mesleğimizin görev ve vazifelerini yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Sorumluluğu oldukça fazla olan ancak bir o kadarda onurlu bir mesleğe sahibiz. Mesleğinizi en iyi şekilde icra ettiğinizden en ufak bir şüphem yok. Daha nice öğretmenler gününü hep beraber kutlamak dileği ile.. katılan siz değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi

Yemeğe Okul Müdürü Mehmet Aksoy, Müdür Yardımcıları İsmail Yiğit, İhsan İpek, Mehmet Ali Yavuz, Necati Çakmak, Mehmet Kirli, Hüsnü Bayer, Levent Demir, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Kola, Yönetim Kurulu Üyeleri Zekiye Uzun, Hüseyin Yüksel, İlknur Aydın, Havva Akkaya ve öğretmenler katıldı.