Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Elektrik öğretmeni Tuncay Taşar çalıştığı okulda mesai arkadaşları ve öğrencileri tarafından düzenlenen pilav hayrı ile anıldı.

Akhisar Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan elektrik öğretmeni Tuncay Taşar ölümünün yedinci gününde okulda düzenlenen pilav hayırı ile yad edildi. 
Meslektaşlarının ani ölümünden son derece üzgün oldukları mesai arkadaşları ve öğrencileri hep birlikte merhum Tuncay Taşar için dua ettiler. Edilen duanın ardından yapılan pilav hayrına gelen eski yeni tüm mesai arkadaşları merhum öğretmen Tuncay Taşar’ın vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Okul müdürü Mehmet Aksoy yıllarca aynı ortamı paylaşıp aynı amaca hizmet etmek için yol arkadaşlığı yaptığımız Tuncay kardeşimizin ani vefatından derin üzüntü duyduk. Kendisiyle oldukça uyumlu bir çalışma içindeydik. Vazifesini severek yapar ve öğrencileri ile çok iyi dostluklar kurardı. Ancak takdiri ilahi böyle imiş. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, eğitim camiamıza ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum”dedi.

KİMSEYİ İNCİTMEMİŞTİR

Yaklaşık on yedi yıldan beri elektrik atölyesinde birlikte uyum içinde çalıştıklarını belirten Sema Aksaray arkadaşlarının ani kaybından dolayı çok üzgün olduklarını ve şoke olduklarını belirtti. Aksaray; Tuncay Hocam sevecen bir insandı. 17 yıldan beri birlikte çalıştığımız mesai arkadaşımızdı. Kendisinden başka kimseye zararı yoktu. Bölümdeki tüm arkadaşlarımla birlikte onu çok özleyeceğiz. Bizim için çok kıymetliydi. Atölye paylaşımları herkesle çok güzeldi. Çok sosyaldi.Herkesle çok iyi anıları vardır bölümde. On yedi senedir bölüme katkısı çoktur. Rahatsızlıkları vardı ama böyle bir kaybı beklemiyorduk açıkçası. Tekrar iyileşip aramıza dönecek diye bekliyorduk.Hepimizde şok etkisi yarattı.Bölümde daha önce böyle bir vefat olayı yaşamamıştık. Dolayısıyla onu bizler çok özleyip arayacağız. Okuldaki öğretmen arkadaşlarımızla birlikte onun hatırasını yad etmek için böyle bir hayrı organize ettik. Öğrencileri de 3 haziranda lokma hayrı düzenleyecekler. Tuncay Hocamızı çok seviyoruz ve özleyeceğiz” dedi.