8 Ekim’de lisans programlarında, 5 Kasım’da ön lisans, orta öğretim ve DGS programlarında gerçekleşecek olan ders başlangıcından önce merak edilen İhtiyaç Akademi öğretmenleri ile öğrencilerin ve ilgilenenlerin buluşması gerçekleşecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kurum Müdürü Ferhat Arslan; aylardır öğrencilerimiz tarafından merakla beklenen öğretmen kadromuzu öğrencilerimizle buluşturuyoruz. KPSS alnında en az beş yıllık deneyime sahip olan, YGS-LYS’den ve SBS gruplarından bağımsız KPSS öğretmen kadrosu ile Akhisarlı öğretmen ve memur adaylarımızaLise- Ön lisansve Lisans Genel Kültür - Genel Yetenek derslerinde 4 Matematik, 3 Tarih, 2 Vatandaşlık, 2 Türkçe ve 2 Coğrafya öğretmeni ile hizmet vereceğiz. KPSS-A Gurubu Alan derslerini Akademik boyutta gerçekleştirip Maliye, Hukuk, İktisat ve Muhasebe alanında yedi akademisyenle derslerimiziyapacağız. Ayrıca Eğitim Bilimleri kadromuz alanına oldukça hâkim 4 akademisyenden oluşmaktadır.Ö.A.B.T’de Sosyal Bilgiler, Türkçe, İngilizce, İlköğretim Matematik ve Fen Bilgisibranşlarındaki adaylarımıza kurumumuzdan Alan Bilgisi derslerini akademisyenlerden Örgün olarak alabilme imkânı sağlıyoruz. 19 Eylül Perşembe günü saat 16.30’da Kurum binamızda gerçekleştireceğimiz tanışma kokteylinde adaylarımız öğretmenlerimizle sohbet edip kendilerine soru sorma fırsatı bulacaktır. Bu etkinliğe tüm memur ve öğretmen adayı arkadaşlarımızı davet ediyoruz, katılımları bizi mutlu edecektir.” Dedi.

İhtiyaç Akademiden yapılan açıklamada, 19 Eylül Perşembe günü saat 16.30’da Akhisar İhtiyaç Akademi binasında yapılacak olan tanışma ve buluşma kokteyli niteliğindeki toplantıya sadece kurs öğrencileri değil, İhtiyaç ailesini tanımak isteyen herkesin katılabileceği belirtildi.