Manisa’nın Akhisar Hilaliye Eğitim ve Kültür Vakfı bu yıl 39.sunu düzenlediği Halaliye Hafızlık merasiminde 72 öğrencisini mezun etti.

Hilal Camiin’de başlayan Merasim, Hafız öğrencilerin Kur’an tilaveti ve Vakıf Başkanı Yılmaz’ın duasıyla sona eren programda, 2009’da dünya Kur’an-ı Kerim okuma birincisi olan İstanbul İstoç Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, dünya ikinciliği ve Türkiye birinciliği bulunan İstanbul Beykoz Riva Camii İmam Hatibi Mehmet Bilir’in aralarında bulunduğu meşhur hafızlar Kur’an tilavet etti Araştırmacı Yazar Senai Demirci’nin sunumu ile gerçekleştirilen programa ilgi yoğundu.

hafız öğrenciler sırası ile Kuran-ı kerim okuması ile dinleyenleri mest etti.Protokol konuşmaların ardından İkram ve öğlen namaznın ardından merasim 39. Hilaliye Hafızlık Merasimi son buldu.


Programa Ak Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ve Uğur Aydemir, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından binlerce vatandaş katıldı.