Özel Akhisar Hedef Etüd Eğitim Merkezi Müdürü Ziya Çolak Etüd eğitim merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çolak; Dershanelerin eğitim öğretim sürecinden el çekmesi ile birlikte özellikle TEOG merkezi yerleştirme sınavlarına hazırlanan öğrenciler ile ara sınıf öğrencileri için Etüd eğitim merkezlerinin öneminin bir kat daha arttığını ifade etti.

Özel Akhisar Hedef Etüd Eğitim Merkezinin vizyon ve misyonundan bahseden kurum müdürü Ziya Çolak açıklamalarına şöyle devam etti. Ülkemizin genç nüfusu, 24 Avrupa ülkesinin genç nüfusundan daha fazla. Bu istatistiki veriler, ülkenin sosyo-ekonomik durumu ve eğitim sistemiyle birlikte düşünüldüğünde tıpkı hayatın anlamı gibi ümit ve korkuyu bir arada barındırıyor. Genç nüfus umuttur,ülkemizin geleceği açısından iyidir. Ama ülke olarak bu iyiliği anlamlı hale getirecek bir altyapıya sahip miyiz sorusu canımızı acıtıyor. Öğrencilerimizin, öz güven sahibi, analitik ve eleştirel düşünme becerisine sahip, irade sahibi, rekabetçi , diğerkâm, iletişim becerisi gelişmiş , girişken, dürüst , güvenilir, çevre bilinci gelişmiş, kadim değerlerin farkına varan ve buna sahip çıkan, sorgulayıcı, içinde yaşadığı çağın sorunlarına duyarlı insanlar olarak yetiştirilmesi temel anlayışını amaç edinmiştir.

Bu anlamda yeniden eğitimde “Kurucu bir İrade”ye ihtiyaç olduğunu düşünüyor, kurumsal vizyonumuzu “Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmak” temel prensibi üzerine kurguluyoruz. Misyonumuz ise; Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenme ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, kültürel değerlerini özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip, liderlik için gereken beceri ve tutumların kazanılmasına yönelik çalışmalar yaparak bu vasıflarda bireyler yetiştirmektir.

Bu hedef doğrultusunda 2016-2017 eğitim öğretim dönemi ilkokul 1,2,3,4 ve ortaokul 5,6,7,8. Sınıf kayıtlarımızı başlattığımızı duyurur görüşme ve bilgilendirme için bütün velilerimizi kurumumuza davet ediyoruz.