Akhisarpress.com - Özel Akhisar Hedef Dershanesi Rehber Öğretmeni Ziya Çolak, ÖSYS sonrasında yaptığı açıklamada, elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını sistemli bir çalışmanın ürünü olduğunu ifade etti.

Çolak; “2005 Yılında Akhisar da eğitime farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla kurulan Özel Akhisar Hedef dershanesi 8 yıllık çalışma hayatında toplumsal anlamda üstlendiği bu misyonu sizlerin de desteği ile yerine getirmektedir. İlçemizde birçok başarılara imza atarak geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi eğitim almalarında ve hayata hazırlanmalarında ciddi katkıda bulunmuştur.

Bu yılda elde ettiği kitlesel başarı ile öğrencilerinin %85’ ini istediği üniversiteler yerleştirmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Elbette bu başarı çok yönlü ve köklü bir çalışmanın neticesinde elde edilmiştir. Bu anlamda okullardaki idareci ve öğretmen arkadaşlarımızın ciddi katkıları, velilerimizin dirayetli tutum ve davranışları, dershane öğretmenlerimizin bireysel özverileri bu başarının vazgeçilmez saç ayaklarıdır. Bu başarının en önemli temelini teşkil etmektedir.

Çocuklarımızın bu başarısında emeği geçen tüm okul çalışanlarımıza, değerli velilerimize, dershane öğretmenlerimize ve emeklerimizi çalışmaları ile süsleyerek bizlere başarı sevinci yaşatan tüm öğrencilerimize buradan teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.