8. Sınıf TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasından sonra değerlendirmelerde bulunan Dershane Müdürü Ziya Çolak; birçok öğrencinin hayalini hedefiyle buluşturduk. 2014-2015 eğitim öğretim döneminin kurumları için başarılı bir yıl olduğunu üniversite yerleştirmelerinde elde ettikleri başarıyı TEOG yerleştirme başarısı ile taçlandırdıklarını ifade etti.

Ayrıca ” Yaklaşık 17 milyon öğrencisi olan genç ve dinamik bir ülkenin bireyleri olarak, bilinç düzeyi yüksek toplumsal sorumluluklarının bilincinde bir nesil yetiştirme özlemi içerisindeyiz. İşte bu temel hedef çerçevesinde eğitim veren kurumumuz öğretmen kadrosu kurumsal kimlik disiplini içinde ahenkli çalışmasıyla öğrencilerini bu çizgide yetiştirme gayreti içerisindedir’’ dedi.

Hedef eğitim kurumları müdürü ÇOLAK; Eğitim kurumu olarak önümüzdeki dönem için daha yüksek bir başarı hedeflediklerini, eğitim sistemlerini bu hedefler doğrultusunda şekillendirerek Tahir ün caddesinde bulunan binamızı ilkokul ve ortaokul öğrencilerine dönük etüd eğitim merkezine dönüştürerek dershanecilikten edindikleri kazanımları buraya aktararak önümüzdeki dönemde hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.  Lise düzeyi ve üniversitelere hazırlık çalışmaları içinde yeni iki farklı kurs merkezi açarak 9. 10. 11. 12. sınıf ve mezun öğrencilerimize bu alanda da eğitim hizmeti vermeye devam edeceklerini belirtti.

Deneyimli öğretmen kadrosu ve kaliteli yayınlarıyla geçmiş yıllarda elde ettikleri başarıları daha da arttırarak,  kurdukları etkili ve sistemli bir çalışmanın bütünlük içerisinde gerçekleştirilmesiyle başarılı olunabileceğinin bilincini taşıdıklarının altını çizdi.

Bütün öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik eden Hedef dershanesi Müdürü Ziya Çolak;" ayrıca tüm öğrencilerimizin başarısında pay sahibi olan okul öğretmenlerine, ailelerine ve büyük bir özveri örneği olan dershane öğretmenlerine teşekkür etti.