Özel Akhisar Hedef Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Ziya ÇOLAK ve Kurucu Temsilcisi Hatice GÖNÜL ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarına ziyarette bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Özel Akhisar Hedef Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Ziya ÇOLAK Etüt çalışmaları ve programları hakkında kısa bilgilendirmede bulundu.

Kurum Müdürü ÇOLAK; etüt merkezimizde hafta içi 5 gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere ilkokul 1.2.3.4. sınıflara dönük olarak iki seans şeklinde eğitim verilmektedir. Bu eğitim okula yardımcı okul öğretmenlerinin işlediği konuyu pekiştirmeye dönük etkinlik ve ödev çalışması şeklinde yapılmaktadır, dedi. 

Ortaokul 5.6.7. sınıf öğrencilerine ise Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak konu anlatımı ve konu tekrarları yapılarak öğrencilerimizin bilgi birikimlerini pekiştirme, unutmayı önleme ve bir sonraki konuya hazırlık çalışması yapılmaktadır, dedi.

8. sınıf öğrencilerimize ise TEOG sınavına yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Öğrencilerimize yönelik yaptığımız bütün bu çalışmalar kazanım değerlendirme sınavları ile ölçülmekte, tespit edilen eksiklikler birebir ders takviyesi ve soru çözüm çalışmaları yapılarak giderilmektedir, dedi. 

Ayrıca 2016-2017 Eğitim öğretim dönemi için erken kayıtlarının devam ettiğini ve kontenjanlarının sınırlı olduğunu ifade etti. 

Etüt merkezi olarak Yaz kursu düzenleyeceklerini, bununla ilgili program ve içerik çalışması yaptıklarını belirtti.