2014 YGS sonuçlarının açıklamasından sonra değerlendirmelerde bulunan Akhisar Hedef Dershanesi Müdürü Ziya Çolak şunları söyledi:

“Akhisar’da eğitim alanında hizmet veren Hedef Dershanesi bu yıl başarıya doymuyor. Merkezi yazılı sınavı olan TEOG’ da Türkiye birincisi ve Türkiye ikincisi derecelerini çıkaran, KPSS lisans ve ön lisans hazırlıkta ilçemizin en iyi KPSS hazırlık kursu olup tartışmasız başarılara imza atarak gençlerimizin hayallerini gerçekleştiren Hedef Dershanesi YGS’ de de bu başarılı çıkışını devam ettirdi. YGS’ de Akhisar üçüncüsü ile ilk on bin de 5 öğrenci çıkartarak bu alanda da ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.”

Başarının ancak tecrübeli bir kadro ve sistemli bir çalışma ile elde edilebileceğinin altını çizdi. Hedef Dershanesi olarak önümüzdeki dönem için daha yüksek bir başarı hedeflediklerini, dershane çalışma şartlarını bu hedefler doğrultusunda şekillendirdiklerini, bu noktada yayın ve eğitim kadrosu olarak daha güçlü ve istikrarlı olduklarını ifade etti.

Profesyonel bir eğitim sisteminin önemini kavramış, bireysel farklılıklarının bilinci ile hareket eden Hedef Dershanesi öğretmenlerinin etkili ve sistemli bir çalışmayı bütünlük içerisinde gerçekleştirdiklerini söyledi.