Haber Merkezi

 

1985'ten beri eğitimde kalitenin öncüsü olma misyonunu ilke edinen  Merkez Dershaneleri teknolojinin en son yeniliklerini eğitimin hizmetine sunmaya devam ediyor.

 

Sınıflarını EmkoTech Dokunmatik Akıllı Tahta ile donatan Merkez Dershaneleri dokunmatik interaktif yazı tahtası sayesinde dersleri artık daha verimli, ve vakit kaybetmeden işlemeyi amaçlıyor.

 

Konu ile ilgili Merkez Dershaneleri’nden yapılan açıklama ise şöyle, “TUBITAK destekli EmkoTech dokunmatik Interaktif yazı tahtamızı ister parmaklarınız ile ister kablosuz tableti ile kolayca kontrol edebilecek, oylama ve yanıtlama sistemi ile öğrenci ve katılımcıları anında değerlendirebileceğiz. Ayrıca verilen dersleri kaydedip öğrencilerimize tekrar etmeleri üzere dağıtabileceğiz.

 

Bunun yanında Açı Yayınlarıyla yaptığımız işbirliği sonucu tüm eğitim programları akıllı tahtalarımıza uygun hale getirilip hem sınıfta hem de ders sonrası internet ortamında bulunabilecek şekilde düzenlenmiştir.

Merkez Dershaneleri öğrencilerini teknolojinin sınırlarını zorlayan bu tahta ile tanıştırıp , başarılarını zirveye taşıyımayı amaçlıyoruz.” oldu.