Okul Müdürü Hayrettin HANGÜL’ den alınan bilgilere göre; Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi idareci, öğretmenleri ve bir grup öğrencileri ile beraber Akhisar Huzur evine, Değerler Eğitimi projesi kapsamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Huzurevi yönetimi ve sakinleri bizleri iyi bir şekilde karşıladılar. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimiz, huzur evinde barınan vatandaşlarımıza sonsuz sevgi ve hoşgörü göstermişlerdir. Müzik Öğretmenimiz Mustafa KILINÇ, saz eşliğinde ve öğrencilerimizin de katılımı ile büyük bir oyun sergilemişler, öğrencilerimiz ve huzur evindeki kalan yaşlı amcalarımız çok güzel bir şekilde müziğe, söylenen türkülere eşlik etmişlerdir. İdareci, öğretmen ve öğrenciler olarak bizler de hoşça bir vakit geçirdik.

Sonuç olarak; yaşlı amca ve teyzelerimizin mutlu ve huzurlu olduklarını görmek bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Huzurevinde barınan yaşlı amca ve teyzeler, ziyarete gelenlerden çok hoşnut olduklarını, sık sık ziyaret edilmesi gerektiğini bizlere ifade etmişlerdir. 

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi ekibi sevgi ve hoşgörü ile Huzurevi ziyaretini sonlandırmışlardır.

Okul Müdürü olarak Değerler Eğitimi adı altında Huzurevi ziyaretine katılan öğretmen ve öğrencilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.