Çağlak Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenlerinin düzenlediği karaoke yarışması büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. 

Yarışma öncesi konuşma yapan Çağlak Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet ÇELİK, Dyned dil eğitiminin önemini vurguladı ve yarışmayı düzenleyen İngilizce öğretmenleri Didem ÖZTÜRK, Seçil MUSTAN, Necip ÖZSU, Dilek BAŞARAN, Ayşe DEMİRDAĞ, Macide GÜL’e, İngilizce karaoke yarışmasına katılma cesareti gösteren öğrencilere ve yarışmanın organizasyonunda destek olan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hasan BAHAR’a teşekkür etti.

Yarışmaya katılan Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve Dyned İlçe Koordinatörü Mükremin KARASU;”DYNED (Dynamic Education); Bilgisayar temelli geniş kapsamlı Yabancı Dil Programıdır. Öğrencilerin yabancı dil eğitimini daha aktif hale getirebilmek için kullanılan DYNED, dinleme, yazma, okuma ve konuşma temeline dayalıdır. MEB tarafından yapılan protokol ile 4. Sınıftan 12. Sınıfa kadar DYNED eğitimleri öğrencilerimize verilmektedir. Dyned Dil Eğitimi yazılımının Kişisel Bilgisayarlarda, Dizüstü Bilgisayarlarda, Tabletlerde ve Akıllı Telefonlarda çalışıyor olması öğrencilerimizin Dyned’e her an ulaşma imkanı sağlamaktadır. Bu kapsamda Çağlak Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenlerinin düzenlediği karaoke yarışması ile Dyned farkındalığı oluşturdukları için teşekkür ediyorum” dedi.  

Yarışmaya katılan seyirciler, İngilizce karaoke yarışmasına katılma cesaretini gösteren öğrencilerle birlikte coştular ve eğlendiler. Yarışma sonunda katılan tüm öğrencilere okul müdürlüğünce hediyeler verildi.