Dr. Ahmet Tarık Sarı Ortaokulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirildi. İlk kez gerçekleştirilen fuarda 15 danışman öğretmen ve 70 öğrencinin hazırladığı 36 proje sergilendi. Sunuculuğunu proje sorumlusu Fen ve Teknoloji öğretmeni Raşit Kır yaptı.

Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Mustafa Kökaslan; “ Öğretmen ve öğrencilerimizin gayretli çalışmaları ile ortaya çıkan bu projelerimizin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ederiz. Proje çalışmalarında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunar, gelecek yıllarda daha çok projeyle fuarımızın geleneksel hale gelmesini temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Akkuyu bilimsel çalışmalara katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından fuarın açılışı Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Emniyet Müdürü Engin Pınar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Akkuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şahin, okul müdürü Mustafa Kökaslan’e öğretmenler tarafından gerçekleştirildi.