Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Morbel; Okul Spor Kulübü olarak; 50 Öğrencilerimize doğayı sevdirme, spor alışkanlığı kazandırma ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmayı hedefleyerek yöremizdeki Karahöyük  Dağına Zirve Tırmanışı gerçekleştirdik. Kayalıoğlu Mahallesinden başladığımız doğa yürüyüşümüze, zirvede piknik yaparak ve  öğrencilerimizle okulumuzu her alanda zirveye taşıma sözünü alarak tekrar başlangıç noktasında sonlandırdık dedi.
 
Okul Müdürü İsmail Karabıçak ise; Okulumuzun ismini aldığı Cumhuriyet Bayramımızı gelenekselleştirmeyi düşündüğümüz bu doğa yürüyüşü ile öğrencilerimiz ile karşılamak istedik. Aynı zamanda 15 Temmuz olaylarında hayatlarını kaybeden Demokrasi Şehitlerimizi de bu etkinliğimiz ile bir daha anma fırsatını yakaladık.Cumhuriyetimizin değerlerine bizler ve tüm gençlerimiz her koşulda sahip çıkacağımızı bu vesile ile tekrar göstermiş olmanın hazzını yaşadık.
 
Etkinliğe öğrencilerimizi taşınmasında iki otobüs vererek katkıda bulunan ,Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Akhisar MASKİ’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.