Akhisarpress.com /ÖZEL - Akhisar’ın en modern ilk öğretim okulun balalarının adına yaptıran Pehlivanoğlu kardeşlere, okulun öğretmenlerini şükran ziyaretinde bulundular.

2005 yılında eğitim ve öğretime açılan Bekirpehlioğlu İlköğretim okulu müdürü Abdülkerim Korkmaz, müdür yardımcıları İsmail Şahan, Faruk Güngör, bazı öğretmenler i ile Okul Aile Birliği başkanı Elif Ertekin ve arkadaşları Pehlivanoğlu Şirketler Gurubunun Torbalı’daki merkezinde Yönetim Kurulu başkanı Hanif Pehlivanoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Asil Kasar’ı ziyaret ettiler.
Bekir Pehlivanoğlu İlk Öğretim okulu Müdürü Abdülkerim Korkmaz, “Bekir amcamızı ve hayırsever evlatları sizleri ziyaret etmek için bizleri kabul ettiğiniz için sonsuz teşekkür ediyoruz. Yaptığınım modern okulda yavrularımıza hizmet verdiğimiz için bizler çok mutluyuz. “Bekir Amca’ya Mektup ve Şiir Yazma Yarışması” nda dereceye giren öğrencilerimizi eserlerini tablo yaptırarak sizlere sunmak istiyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Hanif Pehlivanoğlu, ç ok duygulandığını belirterek, “Babam biraz rahatsız olduğu için ve son yıllarda çok duygulandığı için ziyaretinize getirmeyi uygun bulmadık. Söyleseydik bize dinlemez mutlaka gelmek isterdi. Bizler için yavrularımızın bu eserlerini en özel yerlerimizde salkıyacağız.” Dedi.

Okul Müdürü Abdülkerim Korkmaz öğrencilerin yaptıkları resimleri ve yazdıkları şiirleri bulanan tabloları, Ali birliği başkanı Elif Ertekin’de Hanif Pehlivanoğlu’na çiçek verdiler.


Pehlivanoğlu Şirketler Gurubu Genel Müdür Yardımcısı Ali Kasar, Torbalı’daki Pehlivanoğlu’nun tesislerini gezdirdi. Bilgi verdi.