Akhisarpress.com - Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullar arası Bilgi ve Genel Kültür Yarışması’nda Akhisar’da ilçe birincisi, Manisa’da İl genelinde final yarışmasında dördüncü olan Bekir Pehlivanoğlu Ortaokulu öğrencileri Pehlivanoğlu Şirketi tarafından ödüllendirildi.

Yarışmada Bekir Pehlivanoğlu Ortaokulu’nu Elif Beyza BİRER, Batuhan KARACA, Hatice Kübra KULFALI , Tunahan ÇAYDAR ve Esra SARI temsil etmişlerdi.

Bekir Pehlivanoğlu Ortaokulu’nda düzenlenen törende Pehlivanoğlu Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hanif PEHLİVANOĞLU adına Şirket Müfettişi Hasan TÜRKER “Sevgili Öğrenciler, Size Pehlivanoğlu Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hanif PEHLİVANOĞLU’nun selam ve sevgi dileklerini getirdim. Hanif Bey yarışmada derece yapan öğrencilerimizi tebrik ediyor. Bu yarışmada öğrencilerimizin büyük bir başarı elde etmesi kendisini ziyadesiyle memnun etti. Öğrencilerimize ödüllerini vermek üzere beni görevlendirdi. Ben de, Okul Müdürümüz ve Akhisar’da faaliyet gösteren Pehlivanoğlu Mağazalarının Müdürleri ile birlikte ödül vermek istiyorum.” Dedi.

Öğrencilere ödüllerini Okul Müdürü Abdülkerim KORKMAZ, Pehlivanoğlu Şirket Müfettişi Hasan TÜRKER Pehlivanoğlu Akhisar-1 Mağazası Müdürü Fehmi FERMANCI, Pehlivanoğlu Akhisar-2 Mağazası Müdürü Tuncay YİĞİT, Pehlivanoğlu Akhisar-3 Mağazası Müdürü Serkan YÜKSEL verdiler.