125 Üniversite öğrencisine  burs veren Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) ın da, mezun olan 30 öğrencinin yerine burs verecek öğrencileri  tespit etmek için kura çekimi yapıldı. 

ATSO Yönetim Kurulu başkanı Abdurrahman Yılmaz, başkan yardımcısı Ufuk Özkan, yönetim kurulu üyeleri Adem Çakır, Levent Eren ve oda genel sekreteri Ali Özkervancı, Akhisar 3. Noter temsilcisinin denetiminde  burs alacak  30 öğrenciyi tespit ettiler.

ATSO Yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Yılmaz, 3 yıldır 125 Üniversite öğrencisini çam sakızı çoban armağanı olarak 100’lira burs verdiklerini belirterek, “Şartlarımızı  çok daha el verişli olsa çok daha sayıda ve çok daha üst miktarda  para yollamayı istememize rağmen, bütçemiz buna imkan veriyor. Takip ettiğimiz bu öğrencilere istenen zamanda mezun oluncaya kadar Ekim-Haziran ayları  arasında 9 ay 100 lira yolluyoruz. Bu sene mezun olan 30 öğrencimiz yerine 323 kişi müracaat etti. Kriterlerimize uygun olan 137 öğrencimiz arasından 30 kişiyi kura ile belirleyeceğiz.” Dedi.